Vakmannen in interieur- en projectafbouw

Het is natuurlijk niet niks als de grotere ketens de afbouw van hun winkels in onze handen leggen. Snelheid gecombineerd met een grote mate van vakmanschap maakt ons een veel gevraagde partner in diverse projecten.

Het alles-in-1-hand-verhaal

Door de brede expertise die we zelf in huis hebben en de grote schare aan adviseurs en onderaannemers die veelvuldig met ons werken, kunnen we voor elke klant een belangrijke schakel vormen in het realiseren van hun project.

Korte bouwtijden.

Wij houden snelheid. Elk project heeft zijn eigen specifieke kenmerken. De grotere, complete projecten vragen allereerst om advies en ondersteuning bij het formuleren van de uitgangspunten en eisen. Maar ook kleinere projecten hebben alle aandacht nodig als het gaat om planning en coördinatie.

Het is allemaal een kwestie van organiseren en voorbereiden. We maken een opstelling van alle uit te voeren werkzaamheden, zetten deze in het tijdschema en communiceren dit met alle betrokken partijen.

In onze technisch zeer compleet ingerichte timmerfabriek wenden we alle knowhow aan voor het ontwikkelen en prefabriceren van de ramen, deuren, kozijnen, balies, postkasten en andere meubels. Om ze vervolgens geheel volgens planning, op de afgesproken plaats en tijd, te installeren, af te hangen en verder af te werken.

In onze eigen werkplaats vinden alle voorbereidingen plaats die nodig zijn om projectopdrachten zonder stagnatie te laten verlopen.

Kwaliteitsgarantie.

Vele opdrachtgevers, zowel bedrijfsleven, overheden, instellingen als particulieren, maken sinds jaar en dag dankbaar gebruik van onze diensten en hebben daarover hun tevredenheid uitgesproken. Onze referenties staan u ter beschikking.

Om in alle opzichten kwaliteit te bieden, investeren wij in de nodige kwalificaties. Zowel vaktechnisch als in verschillende vormen van veiligheid.

Geïnteresseerd?

Bekijk de laatste projecten van Ambacht Afbouw