Zorghotel Sint Jacob Haarlem

Ambacht Zorghotel

Afgelopen maart hebben wij het prachtige Zorghotel Sint Jacob te Haarlem mogen opleveren voor onze opdrachtgever Waal Bouw.

Zorghotel Sint Jacob is een ouderen zorgverblijf van vier etages hoog, welke zijn voorzien van moderne woonunits. Het gehele pand is naar de huidige sociale standaarden ingericht. Alle ruimten kunnen optimaal benut worden door zowel de bewoners als het personeel. Het zorghotel heeft moderne lichte ruimten met diverse houten accenten, wat zorgt voor een rustige en open uitstraling.

In het pand heeft HWO groep wanden geplaatst bestaande uit metal stud van Dingemans, gips diamondboard platen en isolatie van het bedrijf Knauf. Op de begane grond hebben wij de wanden afgewerkt met mooie donkere wengéhouten platen en latten van essenhout. Brandveiligheidsvoorzieningen en schoonmaakkasten zijn vlekkeloos in de wanden weggewerkt. Tevens heeft HWO Groep op de begaande grond de entree balie geplaatst bestaande uit hetzelfde essenhout. Ook hebben wij wengé koven en houten Derako plafonds geplaatst die perfect op elkaar aansluiten.

Op de tweede tot en met de vierde etage zijn de wanden, kasten en schachten afgewerkt met Topakustik van Bruynzeel samen met Ecophon plafonds. Daarnaast heeft HWO Groep nog diverse kozijnen en koven met plexiglas geplaatst.